Om Oss

Vision
Chopp Event önskar att det ska vara det första företaget du väljer för att från din idé till vårt framförande binda ihop en viktig röd tråd då du väljer oss.
Vi vill tillsammans med dig ta vara på din kreativitet, och våra ideér och det tillsammans skapa en generös förutsättning för ett lyckat event.

Värderingar
Vi vill vara din samtalspartner under hela processen, från idé till leverans. Med hjärta och glädje, energi och stor förståelse.
Vi vill ju båda två ha riktigt roligt!

Företagets historia
Sedan år 2000 har Chopp Event funnits. Ägare av bolaget är Carina Perenkranz. Det började med sommarteater Gamla Linköping och föreställningar som Moliéres Den Inbillade Sjuke och Den Girige.
Operett på Lilla teatern under två år och produktionerna Vita Hästen och Lilla Helgonet.
Under sommarmånaderna spelades revy på Kråkholmen och den utvecklades till ett folkligt nöje varje sommar.
Arbisteatern hyrdes och där spelades Czardasfurstinnan med gästartister från både Stockholm och Göteborg.
2007 fick de hyra Skandiateatern mitt i Norrköping. Tanken var att driva teatern som ett Mosebacke, det vill säga lite av varje. Gästartisterna har varit många och där kan nämnas; Lill Babs, Di Leva, Kim Andersson, Cleas Malmström, Babben, Henrik Schyffert, Björn Gustavsson, Özz Nujen, Lahle, Miss Li, Falkenbergsrevyn, Sissela Kyhle och många andra.
Samma år (2007) började de spela fars och komedi, Trazzel av Ray Cooney blev den första. Den har sedan följts av Hal som en ål, Omaka Par, Par i trubbel och senast Grymt Galet av Willy Russell. (som tillsammans med monologen Shirley Valentine turnerar i Sverige under 2013/14)
På Elite Grand Hotel har de sedan sju år medverkat till Julshow varje år i december.
Chopp Event har sedan starten 2007 arbetat med Event för företag, båda stora och små.
Bland referenserna finns; Expert Sverige, Volvo, Siemens  och många andra.
2012 förnyades inte kontraktet för Skandiateatern och de flyttade till ett produktionskontor i centrala Norrköping. Carina Perenkranz 

Carina Perenkranz

Carina Perenkranz är född i Norrköping och har varit staden trogen med några undantag. Numera bor hon i ”Peking”, men också i Stockholm och dyker upp på de mest märkliga ställen runt om i landet i olika miljöer iklädd olika roller, på olika scener med stand-up, krogshow, företagsevent, komedi tragedi eller film. Carina är en av Judit & Judit i Com Hem reklamen och därmed ett välkänt ansikte för det Svenska folket.

Carina Perenkranz är skådespelaren som även föreläser, producerar och regisserar.

Hon har drivit flera stand-up klubbar runt om i Sverige. Carina hade hösten 2003 tre klubbar igång i l Östergötland. – Harrys i Motala och Norrköping samt Atmosfär inne i Linköpings konsert & kongress i Linköping. Perenkranz skämtar gärna om relationer, manligt/kvinnligt, generationsklyftor och sport. Har bl a ägnat mycket tid åt att fundera på varför damfotboll inte är så poppis…

I Jan 2007 klev hon in tillsammans med Pontus Helander på Skandiateatern i Norrköping. De var teaterdirektörer på teatern fram till februari 2013.

Carina har bakgrund som lärare i svenska, religion och drama. Hon har skrivit humorkrönikor för Sveriges Radio P4, varit programledare för underhållningsprogram i lokal-TV och vann Revy-SM i monologklassen 2002 i Halmstad och guld i Dans&Rytm 2007.